icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora presenta dinou propostes pel Gener-Maig de 2022

El Teatre de l’Aurora presenta la programació Gener-Maig 2022 amb dinou propostes de teatre, música, musical, teatre d’humor i teatre amateur, on s’inclouen nou propostes d’arts escèniques amb especial atenció a espectacles en homenatge a la gent gran.

Tanmateix, els espectadors podran tornar a gaudir del Cicle Música de Primera Fila amb vuit concerts de cambra i de jazz, i es recupera el Cicle de Teatre Amateur amb dues propostes.

Encetarà la programació l’espectacle Cadires, un homenatge a l’ofici del teatre, el pas del temps i la vellesa,  que es representarà del 14 al 16 de gener.

El primer concert del Cicle Música de Primera Fila serà el de Transformart Brass Quintet, el 21 de gener. I de la unió de l’Estival de Jazz i el Teatre de l’Aurora neix la proposta d’oferir conjuntament un concert de jazz al mes. El primer serà el 24 de febrer, a càrrec de Juan Pablo Balcázar Quartet.

I pel que fa al Cicle de Teatre Amateur, dues propostes còmiques: El Crèdit i Monólogos de la vagina.

Els abonaments que ofereixen quatre espectacles per 44 euros amb un 33% de descompte ja estan a la venda. Podeu trobar tota la informació sobre la programació i les entrades a la pàgina web www.teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada