icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora presenta la nova programació de tardor-hivern

Per als mesos de setembre a gener, l’Aurora ha programat un total d’11 espectacles de teatre i comèdia així com també el Cicle Km.0, amb companyies de l’Anoia, i dues propostes del festival elPetit, adreçat a infants de 0 a 5 anys. Obrirà la programació l’estrena, aquest cap de setmana, de l’espectacle “CR#SH (tothom pot caure)” de la companyia Mea Culpa. A banda d’aquest muntatge, la nova temporada del Teatre de l’Aurora també inclou propostes com “Una casa en la montaña”, “Loco amoris” i “You say tomato”.

La nova temporada de tardor-hivern del Teatre de l’Aurora es va presentar el passat dijous al vespre, en un acte que va comptar amb la participació de Màrius Serra. L’escriptor i traductor ha estat l’encarregat de traduir al català la nova producció del Teatre de l’Aurora, “Sí, sí, sí”.

D’altra banda, un altre dels espectacles destacats d’aquesta nova temporada és “Iceberg” la proposta guanyadora de la primera convocatòria “Estrena’t al territori”, que vol impulsar la creació teatral emergent i donar suport a companyies novells. Està organitzada per la Sala Trono (Tarragona), la Sala La Planeta (Girona), la sala La Mercantil (Balaguer) i el Teatre de l’Aurora.

Podeu trobar tota la informació sobre la nova programació del Teatre de l’Aurora al web teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada