icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora tornarà a oferir una original proposta de microteatre per la Festa Major d’#Igualada

Després de la gran acollida de públic que va tenir la primera edició de “Xiques”, durant la Festa Major de l’any passat, l’Aurora presenta la segona edició d’aquesta iniciativa. Una innovadora proposta de microteatre que inclou cinc espectacles nous, creats expressament per l’ocasió per una quinzena d’artistes principalment locals i comarcals de diferents disciplines. A més les cinc obres es representaran en cinc espais poc convencionals del teatre, com ara, els camerinos, els passadissos o l’escala d’emergència.

Les temàtiques dels cinc espectacles, així com els artistes i les disciplines que els conformen, són molt diverses. Una  de les obres més sorprenents és “Fil”, on els espectadors podran conèixer la història la Trabala, que va morir apunyalada a Igualada el 1881 durant una vaga. La resta d’espectacles que conformen “Xiques” són: La mare, Quan pensaves que no mirava, Un cuento xino, i El pizzero. Es tracta d’espectacles de 15 minuts de durada que es representaran del 20 al 22 d’agost entre les sis de la tarda i les nou del vespre. Es faran 4 passis diaris de tots 5 espectacles.

Les entrades es vendran exclusivament al Teatre de l’Aurora el dilluns 19 d’agost, de sis de la tarda a vuit del vespre, i els dies 20, 21 i 22 d’agost de cinc a nou. El teatre posarà en marxa també un sistema d’abonaments amb entrades que aniran dels 5 als 8 euros.

tornar_radioIgualada