icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Teatre Municipal l’Ateneu oferirà entrades a preus reduïts a persones en risc d’exclusió social

L’Ajuntament d’Igualada s’ha adherit al programa Apropa Cultura, que promou la inclusió social, facilitant l’accés a la programació cultural aquells ciutadans en risc d’exclusió. D’aquesta manera, els usuaris de les entitats socials igualadines tindran tarifes reduïdes i facilitats per a accedir a nombroses propostes culturals. Concretament, l’Ajuntament es compromet a reservar per aquestes persones un mínim d’un 2% de l’aforament del Teatre Municipal l’Ateneu i les tarifes que hauran de pagar aquests usuaris aniran des de la gratuïtat fins els 3 euros.

Les entitats locals interessades a participar-hi s’hauran de donar d’alta al web www.apropacultura.cat.  Un cop adherides, podran accedir també a activitats culturals de tots els municipis que formen part d’Apropa Cultura i podran reservar on-line les localitats a través del mateix portal web. Ho explica Sònia Gainza, la directora del projecte. Aquest dimecres una vintena d’entitats de l’àmbit social d’Igualada i comarca han conegut en detall en què consisteix el projecte Apropa Cultura. Una proposta que, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha definit com a únic.

El projecte Apropa Cultura va néixer l’any 2006 impulsat per l’Auditori. Actualment en formen part més de noranta equipaments culturals d’arreu del territori i més de 1.800 entitats i serveis socials de Catalunya estan registrats al programa i es beneficien de la seva oferta.

tornar_radioIgualada