icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El tècnic igualadí Josep Clotet plega com a entrenador del Birmingham City, a falta de quatre jornades per acabar la Championship, amb l’equip pràcticament salvat

Clotet va anunciar fa unes setmanes que no seguiria la temporada vinent, malgrat que tenia un any més de contracte. Ara ha decidit posar punt final a la seva etapa al conjunt anglès abans d’hora, quan l’equip ho té ben encaminat per salvar la categoria. En aquests moments, el Birmingham City ja té nou substitut i ja ha debutat. L’equip anglès té un marge de 4 punts, quan falten 3 partits per acabar la lliga.

Josep Clotet considera el millor per al club és que la plantilla pugui començar a preparar la temporada vinent, per això ha declarat que “vaig considerar que la feina ja estava acabada i ara és important que el club comenci a preparar la temporada vinent”. L’entrenador igualadí assegura que ha acabat molt bé amb els propietaris del Birmingham City, després de tres anys al club “molt intensos”. Assegura que estan molt contents perquè malgrat les baixes que hi van haver per poder quadrar els balanços “l’equip sempre ha estat en uns llocs molt tranquils”.

A Josep Clotet d’ofertes no li falten. Després de molts anys al futbol anglès, en diverses categories inclosa la Premier League, s’ha fet un nom a les banquetes. Assegura que no li importaria entrenar a qualsevol lloc del planeta. Tot i així, no es vol precipitar. Això sí, des que es va reprendre el futbol professional, tothom ha posat molt ímpetu en què tot surti bé. Ara bé, Clotet creu que els dirigents haurien de ser conscients de com de difícil és jugar en aquestes circumstàncies.

Josep Clotet va arribar al Birmingham City fa dues temporades procedent de l’Òxford United.

Foto: Birmingham City FC

 

 

 

tornar_radioIgualada