RÀDIO IN Esports

El Telecable HC goleja a l’Igualada femení HCP Grupo Guzmán en el darrer partit de l’any a Gijón

L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán perd 10 – 1 contra el Telecable de Gijón i suma la quarta derrota consecutiva.

L’equip de Gijón va començar el partit amb molta intensitat i malgrat que el conjunt igualadí va començar concentrat, no van acabar d’entrar bé al partit. Amb pocs minuts des de l’inici, l’equip igualadí ja portava una diferència molt àmplia, amb 5 gols de l’equip contrari.

Amb tot, quan faltaven 9 minuts per arribar al descans, la capitana Pati Miret va marcar el 6 a 1 amb el qual anirien al descans. A la represa, l’equip de Gijón va seguir dominant el joc i sent més efectiu davant de porteria fins acabar amb el 10 a 1 definitiu.

Ara l’Igualada Femení Grupo Guzmán és 7è a la classificació de l’Ok Lliga Femenina amb 4 victòries i 4 derrotes.