icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘El Tió. Aprèn a cuidar-lo’, un conte que et convertirà en un autèntic cuidador de tions

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -362-

‘EL TIÓ. APRÈN A CUIDAR-LO’ de Ton Lloret Ortínez i Martí Garrancho Rico

Res més entranyable que rebre el Tió a casa. Cada any, pels volts de Nadal, milers de llars catalanes reben la visita d’un ésser entranyable: el tió. Curiosament, durant segles, ningú no ha trobat estrany que un simple tronc de fusta s’alimenti de fruita i de galetes per acabar cagant llaminadures, torrons i obsequis per a petits i grans.

Però, un bon dia, dos científics estrangers (Max Palmerius i Frederich Inche) van descobrir-lo i van començar a fer-se preguntes: d’on coi surt aquesta tradició? Quins tipus de tions hi ha? Com s’ho fa aquest ésser màgic per convertir el menjar en joguines? Quines atencions necessita?

Editorial Cossetània, dins de la col.lecció ‘Els meus manuals’, publica aquest novembre de 2015, aquest ‘súper’ manual per aprendre tot el relacionat amb el Tió. 24 pàgines molt ben elaborades a través del text de Ton Lloret amb il.lustracions de Martí Garrancho

AUTORS

Ton Lloret Ortínez  (Igualada, 1983) és Conservador del Museu Molí Paperer de Capellades i Martí Garrancho Rico (Igualada, 1965) és dibuixant i professor de dibuix creatiu.

UN TAST DE ‘EL TIÓ. APRÈN A CUIDAR-LO’

Des d’aquest article/post un convidem a fer un tast d’aquesta novetat editorial clicant aquí mateix, i pots accedir a una mostra d’aquest ‘manual’ pràctic per aprendre a ‘cuidar’ el teu tió. Bones festes!!

tornar_radioIgualada