El torneig Arcadi Manchón, un gran èxit que corona com a campió el tennista gadità Ricardo Ojeda

El tennista andalús Ricardo Ojeda s’ha proclamat campió del 5è Torneig Arcadi Manchón, que s’ha disputat aquestes dues darreres setmanes a les pistes del Tennis Montbui. Ojeda es va imposar a la final al colombià Eduardo Struvay per 6-1, 6-7 i 6-4, en un partit molt ajustat. Pel que fa a la final de dobles, els guanyadors van ser els catalans Jan Pallarès i Albert Roglán que es van imposar a Carlos Boluda i David Vega en 2 sets. El promotor del torneig, Arcadi Manchón, es va mostrar molt satisfet de com s’ha desenvolupat el campionat, tant a nivell esportiu com d’organització. Manchón ha recordat la importància que tenen els tornejos d’aquestes característiques per a les futures estrelles. El campió del torneig s’ha endut una bossa de 10.000 dòlars i la temporada està previst que s’augmenti fins a 15.000.