icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El triatleta igualadí Albert Moreno comença a posar-se a punt per a la represa de les competicions, d’aquí a un parell de mesos

Si les previsions no es torcen, l’esportista igualadí de l’equip austríac Pewag Triathlon prendrà part a finals d’agost al Challenge de Davos, una cursa en què l’any passat va acabar en segona posició. Posteriorment, el 20 de setembre està programat el Campionat d’Europa de mitja distància i a mitjan d’octubre espera que es disputi l’Ironman de Niça. Això sí, el llarg confinament que va haver de fer durant els mesos de març i abril li van suposar un gran problema. Sobretot perquè fins el 2 de maig no va poder sortir a nedar. Afortunadament, ara ja ha pogut començar una rutina amb sessions al mar, els pantans o la piscina del CAR de Sant Cugat. Això sí, en la preparació en cursa, ha hagut de fer entrenaments més curts comparats amb els anys anteriors.

Albert Moreno reconeix que es va haver d’adaptar a la nova situació després de passar-se tot un mes confinat a casa en què va haver de tirar d’aparells per evitar perdre totalment la forma física. I és que aquesta aturada li va trastocar el plans. Moreno recorda que va haver d’estar-se molt de temps a casa quan estava acostumat a l’aire lliure. Per això, els primers dies que va deixar la cinta i va tornar a córrer al carrer va tenir una sensació estranya: “sembla una tonteria”, va afirmar, però “realment fins els dos o tres dies següents no em vaig tornar a acostumar”.

I ara que ha pogut tornar a una relativa normalitat és el moment de preparar-se de valent. Té molt clar que passi el que passi treballarà fort per posar-se a punt per a les competicions. Fins i tot, si és el cas, es muntarà una triatló en solitari per continuar agafant sensacions. Pel que fa als objectius que s’ha marcat, Albert Moreno, espera poder complir-los. Disposa d’un gran caràcter competitiu i això fa que doni el màxim de sí en totes les curses en què participa. Amb tot, haurà d’esperar-se uns mesos abans que no comenci la competició regular. El que queda molt clar és que quan s’iniciïn, ja no s’aturarà.

Foto: @_photosesion

tornar_radioIgualada