icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Tribunal Superior de Justícia ratifica com a improcedent l’acomiadament d’un dels treballadors del servei de neteja d’Igualada

La Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs interposat per la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada contra la sentència que declarava improcedent l’acomiadament del president del comitè d’empresa. Recordem que el treballador en qüestió va ser acomiadat a principis del 2016, després que es convoqués una vaga en el servei de neteja, tot i que l’empresa va manifestar que es tractava d’un acomiadament per motius disciplinaris.

La CUP a Igualada es mostra satisfeta amb aquesta sentència i retreu al govern de la ciutat que no prengués cartes en el conflicte, tenint en compte que l’Ajuntament té una part de les accions de l’empresa Societat Municipal Mediambiental d’Igualada. Segons la formació, el posicionament del govern en aquest cas suposa un missatge de tolerància cap a la mala gestió de l’empresa. A més, segons els cupaires, d’aquesta sentència se’n deriven uns costos que pujaran fins als 50.000€ (per pagar el sou del treballador i les costes processals, entre d’altres), que assumiran, en part, tots els igualadins com a accionistes d’aquesta empresa.

tornar_radioIgualada