icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El turisme de l’Anoia es prepara per al 2022

El Consell Comarcal i els municipis de l’Anoia preparen l’estratègia de promoció turística per l’any vinent en el marc de l’ens Anoia Turisme.

L’espai de coordinació i concertació estratègica del turisme entre administracions al territori, Anoia Turisme, ha presentat la memòria d’activitats 2021 i ha definit les línies bàsiques d’actuació per a l’any vinent, en una sessió plenària del Consell Comarcal celebrada a Copons.

D’entre les diferents propostes per l’any vinent destaca l’aposta pel sector de les e-Bike.

La sessió va finalitzar amb un taller de treball per compartir experiències turístiques i buscar sinergies i col·laboracions entre els diferents 29 municipis que actualment estan adherits a Anoia Turisme.

El conseller comarcal de Turisme, Daniel Gutiérrez, assegura que “el treball concertat entre administracions facilita el desenvolupament d’una estratègia turística de l’Anoia basada en la sostenibilitat i el turisme slow; des del Consell Comarcal, doncs, agraïm la participació i la implicació dels ajuntaments en aquesta sessió plenària, que ha permès donar passes importants cap al futur”.

tornar_radioIgualada