icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El V Fòrum Empresarial de l’Anoia se celebrarà el 16 de desembre i posarà sobre la taula la resiliència i les oportunitats de la nova normalitat per al món empresarial

La Unió Empresarial de l’Anoia ja ha presentat el V Fòrum Empresarial de la comarca. L’esdeveniment serveix com a escenari per presentar de forma pública l’informe econòmic i empresarial Empresa i Progrés. Un document que es realitza cada any i posa sobre la taula una preocupació o inquietud que afecta el món empresarial anoienc. Joan Domènech, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, ha destacat la importància d’aquest informe.

L’edició d’enguany, que tindrà lloc el proper dijous 16 de desembre al Mont – Àgora de Santa Margarida de Montbui,  posa l’accent en la resiliència i les oportunitats de la nova normalitat provocada per la pandèmia. En aquest sentit, el president de la UEA, Joan Domènech, ha anunciat: “Amb aquest document no volem quedar-nos amb la reflexió del que ha passat i tot el que ens ha afectat; sinó que volem anar més enllà i posar el focus en com hem de treballar, com ens hem de preparar, i donar idees i pautes que puguin servir tant per a les empreses com per a la ciutadania, per avançar com a comarca en general”.

Aquest informe ha estat possible gràcies a la implicació de més de 450 persones. Paula Arias, gerent i secretària general de la UEA, també ha agraït la implicació de totes les persones que han fet possible la confecció d’aquest informe i ha apuntat que aquest document també ha comptat amb experts reputats com els catedràtics i economistes, Xavier Sala-i-Martí i Oriol Amat; l’experta en Recursos Humans, Ma Ángeles Tejada; l’expert en innovació i estratègia empresarial, Alfons Cornella; la doctora Irma Casas, de l’Hospital Germans Trias i Pujol, i l’expert en economia circular, Jordi Oliver, entre altres experts.

El V Fòrum Empresarial de l’Anoia comptarà amb la ponència d’Alfons Cornella, consultor de grans empreses d’Espanya, i també amb l’assistència de la directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas i estarà conduït pel periodista igualadí, Joan Maria Morros.

L’esdeveniment finalitzarà amb una copa relacional a peu dret per intercanviar impressions sobre el Fòrum i per generar relacions de negoci. Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes, les podeu fer a través de la web www.uea.cat, per correu electrònic a uea@uea.cat o al següent enllaç: https://cutt.ly/NTGIEAZ .

tornar_radioIgualada