El Vallter Igualada HC B cau a la pista del Riudoms en un partit que es va tòrcer a la segona part

El Vallter Igualada Hoquei Club B perd a la pista del Riudoms per 5 a 3 en una nova jornada de Primera Catalana.

El conjunt arlequinat va haver de disputar aquest partit amb suplents, perquè els jugadors titulars estaven convocats amb el primer equip, en l’enfrontament contra el Wimmis. Tot i així, el conjunt que dirigeix Marc Muntané va plantar cara i va arribar al descans amb un marcador d’empat a 1, gràcies a un gol de Siscu Rubinat. A la represa, el partit es va complicar, tot i que Marc Dalmases i Nil Cervera van deixar el resultat amb un esperançador empat a 3, quan faltaven pocs minuts per acabar. Tot i així, l’equip del Baix Camp va fer dos gols més que significaven el 5 a 3 definitiu. Amb aquesta derrota l’Igualada B és 10è a la classificació de Primera Catalana.

El pròxim partit del Vallter Igualada Hoquei Club B serà d’aquí a dues setmanes a la pista del Cornellà.