El Vallter Igualada HC B derrota el Ripollet en un duel brillant de porters

El Vallter Igualada Hoquei Club B guanya per 1 a 0 el Ripollet en un gran duel de porters.

L’equip del Vallès Occidental no havia perdut cap partit en 10 jornades disputades, però la seriositat de l’equip que entrena Marc Muntané va protagonitzar la primera ensopegada. Els dos porters van estar sensacionals i, malgrat el gran nombre d’ocasions, al descans continuava l’empat a 0. A la represa els dos equips van seguir de la mateixa manera fins que faltant 10 minuts, Marc Carol va marcar el gol dels igualadins. Gràcies a aquesta victòria el filial de l’Igualada Hoquei Club s’acosta a la zona alta de la classificació de Primera Catalana.

L’Igualada B jugarà el proper partit aquest dissabte a la pista del Cornellà, un rival directe. L’enfrontament començarà a les 20 h.