El Vallter Igualada HC B perd clarament amb el Bell-lloc en una mala segona part

El Vallter Igualada Hoquei Club cau contra el Bell-lloc per un contundent 2 a 9 després d’una mala segona part.

El conjunt igualadí es troba situat en 13è lloc a la classificació de Primera Catalana. En el partit contra el Bell-lloc, l’equip arlequinat perdia 0 a 2 al final de la primera part. Per davant quedaven 25 minuts i tot era possible. Ara bé, a l’inici de la represa ja es va veure que seria molt complicat revertir la situació. En només 2 minuts l’enfrontament va quedar sentenciat amb un clar 0 a 5 a favor del conjunt lleidatà. Els igualadins van poder marcar, gràcies als gols de  Bern Gabriel i Armand Pujadó, tot i que al final van acabar caient per un claríssim 2 a 9.

Aquest dissabte, a les 12.30 h, el Vallter Igualada Hoquei Club B jugarà a la pista del Sant Cugat B.