icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, a Igualada “Necessitem un alcalde d’ #Igualada que no només es faci fotos sinó que vingui al govern a demanar i a fer la feina”

Aragonès ho ha dit en l’acte de campanya dels republicans que aquest dimecres han fet a la capital de l’Anoia. El vicepresident de la Generalitat ha explicat que Enric Conill té la força i determinació per ser alcalde, però sobretot té la humilitat per fer d’alcalde d’Igualada. Aragonès ha fet una crida a guanyar les eleccions municipals a Igualada, però també les eleccions europees.

El candidat d’ERC a Igualada, Enric Conill, també ha estat acompanyat per la consellera de Salut, Alba Vergés, i per la diputada al Congrés, Carolina Telechea. Vergés ha comentat que ERC té un projecte sòlid per governar Igualada, i un projecte de futur per transformar la ciutat. En el seu torn, Carolina Telechea ha fet una crida per acabar amb la política del pedaç, i deixa clar que a Igualada no hi haurà govern sense ERC.

L’alcaldable d’ERC, Enric Conill, ha posat sobre la taula la necessitat que té el territori de reclamar el tren gran. Conill considera que des del municipalisme s’ha de reclamar aquesta gran infraestructura, i que les administracions superiors han de donar respostes. El candidat republicà considera que des d’Igualada no s’ha reclamat, en cap moment, el tren gran.

tornar_radioIgualada