icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Zoom Festival tanca la seva 19a edició amb la gala de cloenda i el lliurament de premis

Aquest cap de setmana s’ha posat punt final a l’edició d’enguany del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya amb l’entrega de premis al Teatre Ateneu d’Igualada. A la gala de cloenda, que es va poder seguir en línia a través del nou canal de Twitch del festival, i en diferit per La Xarxa de Televisions Locals i el canal 33, es van entregar un total de 14 guardons.

Els Premis d’Honor es van lliurar al periodista i presentador Xavier Sardà i a la productora Kosmos Studios. Sardà va oferir un dels moments còmics de la nit al recollir el guardó.

Alhora també va haver-hi moment per la reivindicació, quan es va fer entrega del Premi CIMA-Festival Zoom, que reconeix la mirada de gènere. La presentadora de la gala, la periodista Cristina Collado, va recordar l’existència de la bretxa salarial entre homes i dones i la falta d’igualtats d’oportunitats per raó de gènere.

El Zoom Festival tanca una nova edició amb èxit, obrint noves portes a multiplataformes i nous llenguatges audiovisuals. Els codirectors del Festival i les institucions posen ja la mirada cap al futur. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va anunciar que “d’aquí 15 dies obrirem la segona sala de cinema de la nostra ciutat”.

Els programes ‘GenPlayz’ i ‘El condensador de fluzo’ de RTVE, ‘BSO con Emilio Aragón’ de Movistar +, la pel·lícula italiana ‘Carosello Carosone’ i el videojoc ‘Hell of an Office’, han sigut alguns dels distingits pels Premis Zoom d’aquest any.

tornar_radioIgualada