icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Zoom Igualada, salvat

Després que l’any passat es creués la línia vermella que hagués pogut fer traslladar una part del festival a Barcelona, o fins i tot fer desaparèixer del tot l’esdeveniment, els organitzadors consideren que el Festival Europeu de Cinema per a Televisió s’ha salvat. El director del Zoom Igualada, Jordi Comelles, ha explicat a Ràdio Igualada que la implicació de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i la cerca de nous espònsors han fet replantejar el futur del festival. D’aquesta manera, els impulsors de l’esdeveniment han decidit fer la 12ena edició, i a més que es faci de manera íntegra a la ciutat d’Igualada del 26 al 30 de novembre.

Una de les mesures per conolidar el Zoom és la seva internacionalització. La 12ena edició del Festival Zoom presentarà pel·lícules per a televisió d’arreu del món i reforçarà les Webseries.El Festival Zoom presentarà una secció oficial internacional, com a gran novetat.

Les productores i televisions internacions poden fer arribar les seves pel·lícules a la seu del festival, fins el proper 31 de juliol, a través del web: www.zoomigualada.org

tornar_radioIgualada