Èlia Ibarra, Judit Ibarra i Jessica Rodríguez pugen als podis de la Travessia d’Amposta Nedant l’Ebre

Les nedadores del Club Natació Igualada, Èlia i Judit Ibarra, van assolir la segona posició en categoria absoluta femenina i junior femenina, respectivament. La clàssica prova disputada a les terres de l’Ebre, d’uns 2.000 metres de recorregut, és puntuable pel Circuit Català de Travesses. La competició es va disputar aquest passat diumenge. La sortida estava situada al Port Esportiu d’Amposta. Els participants havien de creuar l’ample del riu Ebre, remuntant fins arribar a la muralla del Castell, passant per sota del Pont Penjant i donant la volta pel Passeig Fluvial fins al primer port d’arribada.

Èlia Ibarra va quedar en segona posició de la classificació absoluta femenina, amb un temps de 27 minuts i 58 segons, per darrera de Nora Arilla i per davant de Marta Morrón. Pel que fa a la classificació júnior, la presència igualadina va anar de la mà de Judit Ibarra, que va assolir la línia de meta amb un temps de 29 minuts i 12 segons.

Abans de la prova de llarga distància, es van disputar les corresponents a les joves promeses, amb un recorregut de 500 metres. En categoria menors es va classificar, també en segona posició, la igualadina Jessica Rodríguez.