icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els 5 alcaldes d’Igualada seran els protagonistes avui del primer Dimarts de Diàlegs de l’any

Aquest espai de debat i reflexió posarà en marxa el seu segon any d’activitat amb una sessió que portarà per títol: “Et presentaries per a ser alcalde d’Igualada?”. La trobada es farà avui, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. Al mes de maig es celebraran eleccions municipals i la ciutat escollirà l’alcalde dels propers quatre anys. Dimarts de Diàlegs vol conèixer què representa ser alcalde d’Igualada i amb quins ulls es veu el municipi.

Dimarts de Diàlegs vol conèixer què representa ser alcalde d’Igualada i amb quins ulls es veu el municipi. A part del càrrec i de la projecció pública que suposa i que tothom pot veure, es vol saber com es viu aquesta responsabilitat de portes endins, quina experiència vital representa i quina relació s’estableix amb la ciutat. L’acte comptarà amb la presència de les 5 persones que han estat alcaldes d’Igualada des del retorn de la democràcia: l’actual alcalde Marc Castells i els exalcaldes Jordi Aymamí, Josep Maria Susanna, Ramon Tomàs i Manuel Miserachs. L’acte començarà amb una introducció que anirà a càrrec del politòleg Ramon Canal, que és investigador especialitzat en política local i professor de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ho explica també Jordi Cuadras.

La sessió de d’avui del Dimarts de Diàleg, servirà per a celebrar el primer any de vida d’aquest espai de debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí. Per aquest motiu, al final de l’acte s’entregarà un petit obsequi a tots els presents.

tornar_radioIgualada