icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els ajuntaments de la Conca d’Òdena segueixen reclamant la necessitat que s’adoptin mesures per resoldre les demandes dels treballadors

Els alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena segueixen reclamant la necessitat que les administracions han d’adoptar mesures per donar respostes a les demandes dels treballadors. En la reunió diària de coordinació, han tornat a insistir que a banda de la lentitud amb què s’ha adoptat la solució en el tema de les baixes de les persones que no van poder anar a treballar a causa del confinament, tampoc no hi ha d’haver lentitud en l’aplicació d’aquesta solució. En aquest sentit, els ajuntaments veuen amb preocupació el fet que el Servei d’Ocupació de Catalunya no hagi reforçat el servei, atesa la singularitat de la situació de la zona, i no pugui atendre amb la màxima eficàcia les sol·licituds dels treballadors de la Conca.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha mantingut aquests dies reunions telemàtiques amb els responsables de la Unió Empresarial de l’Anoia, que li han demanat informació i amb qui ha compartit la preocupació per la gestió de l’aixecament parcial del confinament que el Govern central ha previst per a aquest dilluns. En el cas de la Conca d’Òdena, la festivitat del Sant Crist d’Igualada endarrerirà la represa de l’activitat fins el dimecres 15.

D’altra banda, els alcaldes i alcaldesses han refermat el missatge que durant aquests dies la ciutadania ha de mantenir el confinament a casa, una mesura que tots els indicadors mostren que està sent efectiva i que, per tant, no es pot relaxar.

tornar_radioIgualada