icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els ajuntaments dels municipis afectats per la línia de Molt Alta Tensió replicaran a l’empresa promotora per demanar novament informació del projecte

Els representants dels municipis s’han reunit al Consell Comarcal de l’Anoia amb el govern de l’ens per exercir el dret a rèplica demanant novament informació a l’empresa Forestalia, la que ha contestat les al·legacions i requeriments d’informació que van presentar el passat desembre de manera generalista i poc concreta, consideren.

Els pobles afectats pel projecte de línia de Molt Alta Tensió Valmuel-Begues a la comarca de l’Anoia són Bellprat, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, La Pobla de Claramunt, Piera, Masquefa i Els Hostalets de Pierola.

Alhora, es mantenen a l’espera que el govern de l’Estat es pronunciï en relació amb l’avaluació ambiental del projecte i la seva viabilitat. Un projecte que contempla una línia de 400 KV de tensió que creuaria l’Anoia passant a prop de nuclis habitats i dividint nombrosos municipis, fet que ha generat una forta oposició en els diferents territoris afectats.

tornar_radioIgualada