icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els alcaldes de la Conca d’Òdena demanen a la ciutadania no abaixar la guàrdia, malgrat l’evolució positiva de la situació

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que la situació actual de l’Hospital d’Igualada evoluciona de manera molt positiva. El centre disposa actualment de 55 llits lliures, queden 15 persones ingressades per Covid+ i hi ha 5 persones amb aquesta malaltia ingressades a la UCI. A més, segons Castells, la bona notícia és que la mitjana de les persones que ingressen a Urgències per la Covid-19, aquest darrer mes és d’entre 0 i 1 persona diàries i, per tant, “tenim la sensació que aquest episodi està controlat a la nostra ciutat”. L’alcalde d’Igualada ha volgut destacar, però, que malgrat la bona evolució de la situació cal no abaixar la guàrdia i ha reiterat la necessitat de mantenir les mesures essencials: ús de mascaretes, distància física i higiene de mans.

D’altra banda, l’alcalde d’Igualada ha explicat també que aquests dies s’ha iniciat una segona tramesa de prop de 14.000 mascaretes entre les persones majors de 65 anys que viuen als set municipis de la Conca d’Òdena. Marc Castells ha fet aquestes declaracions, dimecres al migdia, a la compareixença dels alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena per informar de les novetats de la situació generada pel COVID-19.

tornar_radioIgualada