Els atletes del CA Igualada Carla Bisbal i Joan Sendra, copsen el podi als Campionats d’Espanya per seleccions autonòmiques

L’atleta Sub-16 del Club Atlètic Igualada Carla Bisbal es va proclamar campiona de Catalunya de selecciones autonòmiques. Per la seva part, Joan Sendra va ser subcampió en categoria masculina.

La selecció catalana va ser campiona estatal en categoria femenina per davant de la comunitat de Madrid que va ser segona. En individual, Carla Bisbal va acabar en segon lloc als 1.000 metres llisos amb un registre de 2 minuts 57 segons i 78 centèsimes i es va quedar a només mig segon de la guanyadora que va ser l’atleta de Castella i Lleó, Sara Bogo. Per la seva part, en categoria masculina la selecció de Catalunya va ser subcampiona d’Espanya per darrere d’Andalusia a que en va ser la guanyadora. Cal destacar la brillant actuació de Joan Sendra que va acabar primer en individual al salt d’altura. L’alteta del CAI es va imposar en el salt d’altura amb un millor intent d’1 metre i 90 centímetres.

Els campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques es van disputar a les pistes madrilenyes de Moratalaz.