Els atletes del CAI Albert Moreno i Carla Bisbal, guanyadors de la Sant Silvestre de Vilanova del Camí

Els corredors del Club Atlètic Igualada Albert Moreno i Carla Bisbal s’imposen a la 21a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí.

La darrera cursa de l’any va tornar a viure un nou rècord de participació amb 827 atletes de totes les edats. 664 ho van fer a la prova dels 5 quilòmetres, mentre que 163 van ser presents a la infantil d’1 quilòmetre i 250 metres. Albert Moreno va acabar com a guanyador absolut per davant de Riduan Boulbayem i de Joan Gispert. Per la seva part, Carla Bisbal va ser la més ràpida en categoria femenina. Va arribar a la meta per davant d’Aida Solà i Francina González.

A banda del caràcter competitiu, la Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí aplega un gran nombre de parelles, famílies senceres i diversos corredors disfressats.