Els atletes del CAI, Carla Bisbal i Aleix Camats, es proclamen sots campions d’Espanya Sub-18 a Huelva

Bisbal va acabar segona a la prova dels 800 metres llisos amb un temps de 2 minuts 11 segons i 34 centèsimes. Per la seva part, Camats, es va penjar la medalla de plata en el llançament de disc masculí. L’atleta d’Olesa de Montserrat va fer un millor intent de 55 metres i 60 centímetres.

En aquests campionats també van participar-hi 5 atletes més del Club Atlètic Igualada Petromiralles/JocNet. Van aconseguir ser finalistes de les seves proves: Ian Alves, 7è al salt de perxa; Núria Moix, 8a al pes femení; i Albert Gil, 8è al disc masculí. També van formar part de la delegació igualadina: Guim Morcillo, 10è al llançament de javelina; i Joan Sendra que va acabar 4t a la segona semifinal dels 110 metres tanques.

El 70è Campionat d’Espanya Sub-18 es va disputar a l’Estadi Iberoamericà de Huelva.