RÀDIO IN Esports

Els atletes del CAI, Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Yoshinori Matsuoka es proclamen campions d’Espanya per seleccions autonòmiques

La Selecció Catalana va assolir per 8ª vegada consecutiva la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina. L’equip català va guanyar amb 497 punts, per davant d’Andalusia i la Comunitat de Madrid, entre 14 Seleccions participants.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles. Cora Salas va assolir el 2n lloc en el Salt de Llargada, amb 6,20 m., mentre que Marc Sànchez va ser 5è en salt d’alçada amb 2,05 m. Per últim, Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria Promesa, va assolir el 6è lloc en el Salt de Llargada, amb 7,11 m.

El Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques es va disputar aquest passat cap de setmana a les pistes del Congost de Granollers.