icon_radio

RÀDIO

BLOG

Els autors Ramona Solé i Víctor Amela protagonitzen la nova edició del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Igualada

Dues entrevistes protagonitzen bona part de l’edició 23 de la onzena temporada del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, que s’emet conjuntament per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada.

Per un costat, l’escriptora i bloguera lleidatana, Ramona Solé, que debuta dins del gènere negre amb ‘Quaderns’ (Llibres del Delicte, 2016) i per l’altra, el periodista i escriptor Víctor Amela, que ens parla de la seva tercera novel.la ‘La filla del capità Groc’ (Planeta, 2016), premi Ramon Llull i un dels llibres més venuts de la Diada del Llibre, el Sant Jordi 2016.

Aquesta edició del ‘Vols llegir?’ s’emetrà en el seu horari habitual a través de Ràdio Igualada,  el divendres 6 de maig a les 20:10h del vespre, i redifusió el diumenge dia 8 a les nou del matí. Ho podeu escoltar des de la fm convencional (103.2 fm), des del portal web radioigualada.cat, i també des de l’aplicació per a dispositius mòbils ‘Igualapp’ (Android i Iphone).

PODCAST

Disponible per escoltar el podcast d’aquest programa, edició 23 del ‘Vols llegir?’, amb possibilitat de fer-ho des d’aquest mateix article:

tornar_radioIgualada