icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ÒDENA – Els bombers enderroquen, controladament, la façana de la industria del cartró incendiada la nit de dissabte a diumenge. Aquesta nit s’hi han quedat 4 dotacions per remullar la zona

Els bombers de la Generalitat van decidir enderrocar una part de la façana de la nau industrial per assegurar i facilitar l’accés d’efectius a l’interior, i seguir amb les tasques d’extinció del foc. Els bombers, durant aquest diumenge, hi van treballar amb 23 dotacions. Calia remoure el material i remullar-lo per apagar l’incendi que durant tot el diumenge va seguir cremant. El foc va quedar estabilitzat a la matinada de diumenge, i controlat durant la jornada d’ahir.

L’incendi es va produir la nit de dissabte a una indústria de cartró del municipi d’Òdena, que està situada a l’avinguda de Manresa. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 23.00 hores del dissabte.

A l’arribada dels efectius, l’incendi estava totalment desenvolupat i els Bombers van haver de fer un atac defensiu amb línies d’aigua per tal de protegir i frenar la propagació a la part d’instal·lació no afectada, així com a la casa unifamiliar ubicada a la part posterior.

De les tres naus contigües que té la indústria n’han cremat totalment dues. La que es troba paral·lela a l’avinguda de Manresa i la nau central. A més, n’ha col·lapsat la coberta. La tercera nau ha quedat afectada per la temperatura i el fum, però els efectius l’han protegit i han evitat que resultés cremada.

 

tornar_radioIgualada