icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els cementiris no tanquen al migdia aquesta setmana i el dia de Tot Sants hi haurà bus gratuït especial. Ja no hi haurà restriccions d’aforament com l’any passat

Des d’aquesta setmana, en motiu de la celebració de la festivitat de Tot Sants, els cementiris d’Igualada no tanquen al migdia i restaran oberts de 10h a 19h. A més, als dos cementiris s’hi han programat dues eucaristies. El dilluns dia 1, la missa se celebrarà a les 12.30 al Cementiri Nou, i el dimarts dia 2 es farà al Cementiri Vell, a els 17 h.

El dia 1 de novembre hi haurà servei de bus gratuït especial per a accedir-hi i facilitar l’accés als dos cementiris: a les 10, les 11 i les 12h sortirà de la Plaça Castells i a les 11:30, les 12:30 i les 13:30h ho farà des del Cementiri Nou.

ITINERARI ANADA (Direcció Parc-Cementiri Nou) Plaça Castells – Rambla St. Ferran – Plaça de la Creu – Plaça del Rei – Av. Soledat – Av. Caresmar – Av. Montserrat – Pg. Verdaguer – c/ St. Josep – Av. Barcelona – Av. Dr. Pasteur – c/ Comarca – Av. Mestre Muntaner – Av. Catalunya (Hospital) – Av. Andorra – c/ Joan Serra i Constansó – c/ de les Guixeres (Pavelló) – c/ Abat Oliba – c/ Països Baixos – Parc-Cementiri Nou * Aquelles persones que vulguin anar amb autobús al Cementiri Vell tenen les parades del Pg. Verdaguer (Estació Autobusos i Hotel Ciutat d’Igualada)

ITINERARI TORNADA (Direcció Plaça Castells) Parc-Cementiri Nou – c/ Països Baixos – c/ Irlanda – c/ de les Guixeres (Pavelló) – c/ Joan Serra i Constansó – c/ Guimaraes – Av. Catalunya (Hospital) – Av. Mestre Muntaner – c/ Comarca – Av. Dr. Pasteur – Av. Barcelona – c/ Òdena – Pg. Verdaguer – Av. Montserrat – Av. Caresmar – Av. Soledat – Plaça del Rei – Plaça de la Creu – Rambla St. Ferran – Plaça Castells * Aquelles persones que vulguin anar amb autobús al Cementiri Vell tenen la parada del Pg. Verdaguer (Ambulatori).

Tot i que aquest quest any no caldrà seguir mesures de control d’aforament com l’any passat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha recordat que es recomana que “les visites s’espaïn durant tot el dia i el cap de setmana previ per evitar al màxim les aglomeracions.”

tornar_radioIgualada