icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

Els Centres d’Atenció Primària Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí recuperen des d’aquest dilluns part de l’activitat

Des d’avui, els dos CAPS tornaran a atendre la població dels seus municipis. El CAP de Montbui ho farà de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 de la tarda, i el de Vilanova del Camí, de 8 del matí a 8 del vespre. Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar per telèfon, en el cas del CAP de Montbui al 93 801 73 00 i en el cas del CAP de Vilanova al 93 806 33 02. En qualsevol dels dos casos també es pot contactar  a través de l’eConsulta o de l’opció “Com et podem ajudar, contacteu amb mi” de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de poder donar la millor resposta en funció del motiu de consulta.

Pel que fa a l’atenció del servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), es farà a través del telèfon 93 803 15 04. El servei de Pediatria es continuarà atenent des del CAP Vilanova del Camí, a través del telèfon de contacte 93 806 33 02.

Els professionals de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central reiteren la importància d’utilitzar mitjans telemàtics o de trucar per telèfon abans d’adreçar-se als CAP per evitar desplaçaments innecessaris i extremar la precaució davant la COVID-19.

tornar_radioIgualada