icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els comerços de la ciutat, partidaris i satisfets amb la pista de gel

Tant des de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, com des d’altres associacions de botiguers de la ciutat, veuen amb bons ulls aquesta proposta que pensen ha d’ajudar a promoure el comerç de la ciutat, durant aquestes festes de Nadal. En total els comerciants de la ciutat repartiran uns quaranta mil vals, amb descomptes de dos euros perquè els seus clients puguin anar a patinar aquesta pista de gel de Cal Font.

El nou president de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, Jordi Vila, explicava que aquesta proposta ha de servir perquè la gent es quedi a comprar a Igualada. Per la seva part, un dels socis d’Igualada Comerç,  Salvador Vidal, manifestava que els comerciants esperen que la campanya de Nadal, impulsada per l’Ajuntament, repercuteixi positivament en les vendes. El tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs, assegurava que la campanya de Nadal, és una inversió tant per la ciutat com pel seu comerç. Pel que fa les crítiques sobre el preu de la pista de gel, Miserachs assegura que repartiran vals perquè els col·lectius amb més dificultats també hi puguin accedir.

La pista de gel de la plaça de Cal Font va obrir les portes el passat divendres, coincidint també amb l’encesa dels llums de Nadal.

tornar_radioIgualada