icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els copilots anoiencs Armand Monleón i Àlex Haro, a punt per a la nova aventura del Ral·li Dakar

El copilots anoiencs Armand Monleón i Àlex Haro ja són a punt per tornar a prendre part al Ral·li Dakar, que aquest any es durà a terme pel desert d’Aràbia Saudita.

L’igualadí Armand Monleón competirà aquest any al costat de Gerard Farrés a bord d’un bugui. L’odenenc Àlex Haro, per la seva part, co-pilotarà amb Giniel de Villiers en la cursa de cotxes. Monleón ha fet el pas de les motos als vehicles de quatre rodes, un fet usual en aquests tipus de raids. S’embarca en una aventura que coneix molt bé en el món de les motocicletes i ara es reinventa per aconseguir acabar al damunt del podi. Això sí, haurà de superar 12 etapes per les dunes del pròxim orient en un desert on s’hi trobarà amb diferents tipus de sorra. Per la seva part, Àlex Haro ja coneix molt bé el que és competir al Dakar al damunt d’un cotxe. Darrerament ho feia amb Nani Roma. Aquest any ha canviat d’equip i ara correrà amb el sud-africà De Villiers, un pilot amb garanties que atresora 8 podis i 1 campionat en la una dilatada experiència en aquesta cursa.

L’aventura del nou Dakar d’Aràbia Saudita començarà aquest diumenge, 5 de gener, i s’acabarà el dia 17. En total, 7.500 quilòmetres de recorregut, dels quals 5.000 seran cronometrats.

Foto: Dakar.com

tornar_radioIgualada