icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els empresaris anoiencs demanen millores en els polígons industrials i les comunicacions per ser més competitius

Millorar l’Autovia A-2, desdoblar la C-15 i adaptar l’oferta de sòl industrial a la demanda són algunes de les reclamacions que fan els empresaris de la comarca i que s’han recollit en un informe que s’ha presentat aquest dijous, al teatre municipal l’Ateneu, en el marc del Fòrum Empresarial de l’Anoia. Un document, elaborat després de mantenir  diverses reunions amb més de 300 empreses anoienques, i que ha de ser un full de ruta del sector empresarial al territori.

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, destacava la necessitat que els polígons industrials de la comarca puguin disposar de parcel·les més grans. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, com a president de la Mancomunitat, s’ha compromès a treballar perquè l’Anoia tingui parcel·les industrials de gran format. Castells ha anunciat també, en aquest cas com a vicepresident de la Diputació de Barcelona, que l’ens invertirà 30 milions d’€ per millorar els polígons industrials de la província.

Per últim, el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha destacat que l’economia catalana i també la de l’Anoia s’estan recuperant i en part el creixement aconseguit en el 2016, segons Baiget, ha vingut de la indústria.

L’acte, que ha estat presentat pel periodista igualadí Joan Maria Morros, ha finalitzat amb una xerrada motivacional sobre l’emprenedoria, a càrrec del periodista Antoni Bassas.

tornar_radioIgualada