icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els empresaris de l’Anoia reivindiquen més sòl industrial per poder créixer

Així ho ha assegurat el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, en el marc de la Nit Empresarial UEA, que s’ha celebrat aquest dijous, al Poliesportiu Les Comes, i que ha comptat amb l’assistència de més 350 persones. Segons Domènech, a la comarca només tenim 8.000 hectàrees lliures de sòl industrial i això comporta que no puguin venir empreses de fora, però també que les de l’Anoia no puguin créixer. Un altre de les reivindicacions que s’ha fet en el marc d’aquesta vetllada ha estat la necessitat d’ampliar en nombre de places a l’Institut Milà i Fontanals. En aquest sentit, l’alcalde d’Igualada s’ha mostrat molt contundent i ha afirmat que si el govern català no ofereix places aquests alumnes estarà sembrant la llavor del feixisme i l’autoritarisme.

El tema central d’aquesta edició de la Nit Empresarial ha estat el 40è aniversari de la creació de la Unió Empresarial de l’Anoia.  Segons Castells, al llarg d’aquests anys l’entitat i l’Ajuntament han treballat plegats en diversos temes i han aconseguit avenços, sobretot en infraestructures, com per exemple l’ampliació de la C-15, l’enllaç de la Ronda sud i l’ampliació de l’A-2.

En el marc de la 22a edició de la Nit Empresarial s’han lliurat també els Premis Unió Empresarial Anoia.  Ceràmica Elias, Yvette Pons, Tefisa i el Consorci Sanitari de l’Anoia, han estat els guardonats de l’edició d’aquest any.

tornar_radioIgualada