icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla seran aquest dijous, a #Igualada, per participar al cicle de diàlegs ‘En[raona]’

Aquesta iniciativa, organitzada per la Demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya  amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, convidarà a una nova conversa, els dos expresidents de la Generalitat. L’acte, que inicialment s’havia de celebrar al desembre, es farà finalment aquest dijous, a les set de la tarda, a l’Ateneu Igualadí, i serà moderat per la periodista igualadina Laia Vicens.

José Montilla va ser president de la Generalitat del 2006 al 2010. Mentre que Artur Mas va ocupar aquest càrrec entre el desembre del 2010 i el gener del 2016. Tots dos conversaran sobre la seva experiència política en el marc d’aquest cicle En[raona]. Una iniciativa que va néixer el passat mes de maig, amb la voluntat de crear un espai de trobada, diàleg i pensament al voltant de temes o persones d’actualitat, tant a nivell local com internacional.

Amb aquest cicle, el Col·legi de Periodistes vol consolidar la seva presència a l’Anoia i, al mateix temps posar en valor els professionals de la comunicació que té aquest territori. Per això, les xerrades estan conduïdes per professionals de la comarca.

tornar_radioIgualada