Els igualadins Guillem Torrents, Aleix Marimon i Gerard Riba, campions d’Europa sub-17 d’hoquei patins

Els igualadins Guillem Torrents, Aleix Marimon i Gerard Riba s’han proclamat campions d’Europa sub-17 d’hoquei patins amb la selecció espanyola.

El combinat estatal va disputar l’última jornada de la lligueta final contra Portugal en un partit on només els valia la victòria. El partit va ser molt emocionat, però la selecció espanyola es va imposar per 5 a 4, gràcies a un gol a l’últim minut. A la mitja part el resultat era d’empat a 3 en un enfrontament que es mantenia molt obert. A la represa, el marcador es va convertir en un emocionant 4 a 4. Passaven els minuts i Espanya necessitava marcar el gol que els donés el campionat. Així va ser que quan faltaven 34 segons per acabar, un gol del jugador del Barça Oriol Llenas va suposar el 5 a 4, un resultat que servia perquè la selecció espanyola es proclamés campiona d’Europa sub-17 d’hoquei patins.