icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els igualadins podran anar a peu, en bicicleta o a cavall fins a Castelldefels seguint la llera de l’Anoia i el Llobregat

Ho ha confirmat el vicepresident de la Diputació, president de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local  i alcalde d’Igualada, Marc Castells. El proper mes d’octubre es licitaran les obres d’adequació del camí que unirà els municipis de Jorba i la Pobla de Claramunt al seu pas per la llera del Riu Anoia. Aquesta intervenció tindrà un cost de 2 milions d’euros que ja estan pressupostats per part de la diputació i a la vegada també es demanarà una subvenció dels fons FEDER d’un milió d’euros. Serà a partir de l’any 2017 que es començarà a posar fil a l’agulla del tram que unirà la Pobla de Claramunt amb Martorell seguint la llera del Riu Anoia fins arribar a la desembocadura d’aquest afluent del Llobregat. Tenint en compte que la connexió entre Martorell i Castelldefels ja està feta, aquest mandat pot estar en marxa aquest projecte que permetrà als igualadins poder fer una ruta per la natura fins a la costa.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, destaca que és un projecte d’una envergadura molt important, però que suposarà un component d’atracció molt rellevant per la ciutat d’Igualada. Castells afirma que les famílies podran fer aquesta ruta en bicicleta per les lleres dels rius Anoia i Llobregat fins a la seva desembocadura, i anar a la platja de Castelldefels a menjar-se, per exemple, una paella. El diputat d’infraestructures reconeix que també estan buscant la manera, a través del tren, o bé a través d’empreses especialitzades que carregarien les bicicletes i farien el retorn cap a Igualada.

tornar_radioIgualada