icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els indicadors de la pandèmia continuen a la baixa a la ciutat d’Igualada, mentre la situació a l’Hospital millora lentament

El risc de rebrot continua sent molt alt, però actualment es situa en 291 punts, mentre que la Rt ha experimentat una baixada important i ara és de 0,68. Això vol dir que de cada 100 infectats que hi ha, en contagien a 68, en un indicador que ens mostra que la pandèmia, en aquests moments, va a la baixa. En només 4 dies la ciutat d’Igualada ha reduït en gairebé de 150 punts el risc de rebrot, i la Rt ha passat de 0,98 a principi de setmana a 0,68.

Pel que fa a la situació de l’Hospital Universitari d’Igualada millora lentament. Si dilluns hi havia 37 persones ingressades a planta amb COVID19, ara n’hi ha 32. Pel que fa les UCIs el centre tancava la setmana passada amb 10 pacients crítics, i ara n’hi ha 8.

Pel que fa les dades de vacunació, ja hi ha 11.645 igualadins i igualadines que han rebut la primera dosi, mentre que 5.677 ja han completat la pauta de vacunació.

Malgrat aquestes bones dades, des de les autoritats sanitàries es demana no abaixar la guàrdia, i a mantenir les  mesures de prevenció.

tornar_radioIgualada