icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els infants de 0 a 5 anys seran els protagonistes, aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora, del Festival El Més Petit de Tots

El Festival internacional d’arts escèniques per als més petits, arriba enguany a la seva catorzena edició i s’ha convertit en el més gran d’Europa. Aquest cap de setmana el Teatre de l’Aurora d’Igualada acull dues propostes recomanades per als infants: l’espectacle Tres Cames de la companyia danesa Aaben Dans; i Hits. Concert per a Nadons, de Pistaxo Productions i amb la direcció musical de Els Amics de les Arts. La representació de Tres Cames es farà dissabte a 2/4 de sis de la tarda; mentre que Hits. Concert per a nadons es podrà veure el diumenge, a les dotze del migdia i també a 2/4 de sis de la tarda. Les entrades es poden adquirir per Internet a www.teatreaurora.cat i a la taquilla del Teatre de l’Aurora.

El festival va néixer el 2005 a LaSala Miguel Hernández de Sabadell amb una clara vocació internacional i d’expansió. Uns anys més tard, s’hi va sumar el Teatre de l’Aurora, entre d’altres teatres, per tal de generar oferta cultural a la ciutat per als nens i nenes més petits.

tornar_radioIgualada