icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Els Jocs Escolars planten cara a la pandèmia, i tanquen un cap de setmana ple d’activitats amb totes les mesures de prevenció

Aquest darrer cap de setmana, ha estat farcit d’activitats esportives englobades dins del marc dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia de les quals en destaquem les següents:

Dissabte 17 d’abril al matí es va celebrar el Campionat Comarcal d’Atletisme en categoria benjamina i jornada puntuable per al Campionat de Polisportiu. L’esdeveniment es va dur a terme a l’Estadi Atlètic d’Igualada. Esportistes de tota la comarca es van donar cita per tal de competir en totes les proves proposades.

En Martí Paín de la Institució Igualada es va emportar la medalla d’or en les proves de pes, llargada i alçada. En Robert Tudela de l’Escola Ateneu va quedar primer en 60 metres llisos i 60 metres tanques.

En categoria femenina, l’Ona Guillén de l’Escola Dolors Martí s’enduia l’or en les proves de 60 metres llisos i llargada. L’Ariadna Pàmies de l’Escola de lAteneu aconseguia el mateix en els 60 metres tanques i l’alçada. En pes la guanyadora va ser l’Olga Estival de l’Escola Pia.

Els equips guanyadors en els relleus 4×100 van ser: femení: Castell d’Òdena; masculí: Ateneu; mixt:Castell d’Òdena.

Tots els resultats i classificacions les podreu trobar aquí i també les fotografies.

Dissabte 17 d’abril a la tarda es va celebrar la primera jornada de control de Natació a la piscina de Les Comes d’Igualada. Després de les dues jornades, s’elabora un rànquing del qual s’extreuen els vuit primers classificats de cada categoria, gènere i estil per tal de disputar la Final Comarcal. Els centres educatius participants van ser:  Escola Dolors Martí, Escola Ateneu, Escola Garcia Fossas, Escola Pia, Escola Mowgli, Institut Escola Castell d’Òdena i Escola Ramon Castelltort. Els resultats parcials dels controls els podreu trobar aquí.

Diumenge 18 d’abril es va disputar el Cros Escolar al Parc Puigcornet d’Igualada. Després de més d’un anys sense poder celebrar cap cros escolar, per fi els i les atletes van poder fer-ho en un entorn inigualable. Els guanyadors per categoria van ser, prebenjamins: Dídac Nogales de l’Ateneu i Judit Solé de MDP Capellades; benjamins: Gerard Pont de l’Escola Pia i Èlia Martínez de l’Escola Maria Borés; alevins: Pol Mena de l’Escola Marquès de la Pobla i Laura Vandaalen de l’Escola Dolors Martí; infantils: Èric Torres i Martina Solà els dos de l’Institut Pere Vives; cadets: els germans Jan i Ona Solà de l’Institut Pere Vives; sèniors: Albert Borràs de l’Escola Garcia Fossas. Tots els resultats els podreu trobar aquí com també les fotografies.

I per finalitzar aquest intens cap de setmana, destaquem la participació de les noies benjamines del Patinatge Artístic Igualada HC en el Campionat Intercomarcal celebrat a Santa Eulàlia de Riuprimer. Les noies tenien moltes ganes de tornar-se a posar els patins i ensenyar els seus exercicis a la pista. Tot va anar sobre rodes. Tots els resultats els podreu trobar aquí.

El proper cap de setmana se celebrarà el Campionat Comarcal d’Atletisme en categoria alevina i jornada de Polisportiu. Les inscripcions estan obertes fins dijous 22 d’abril. Dissabte a la tarda se celebrarà una nova jornada de control de natació. També se celebra la segona jornada del Campionat Intercomarcal de Patinatge Artístic, aquest cop en categoria benjamí i se celebrarà a Taradell. I com no, se seguirà,una jornada més amb els partits d’esports d’associació.

Per a més informació de totes les activitats podeu consultar la pàgina web del Consell Esportiu de l’Anoia: www.ceanoia.cat

 

tornar_radioIgualada