icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els joves d’#Igualada trien la modalitat “bowl” pel nou  skatepark del Parc Central

Gairebé 1.400 joves de la ciutat han votat en el procés participatiu que s’ha dut a terme, entre els mesos de desembre i gener, per escollir el disseny d’aquest futur equipament esportiu, que s’instal·larà al Parc de l’Onze de Setembre. L’opció del tipus “bowl”, és a dir un parc de patinatge amb rampes verticals i formes més arrodonides, ha estat la més votada, amb 855 vots. Mentre que l’opció “street”, aquella que imita elements del carrer, ha rebut 434 vots.

La tinenta d’alcalde, Carme Riera, ha assenyalat , que malgrat que l’opció “bowl” ha estat la guanyadora, també reservaran una part més petita del parc, per la tipologia “street”. Riera ha valorat positivament l’àmplia participació dels joves d’Igualada en aquest procés, que ha arribat a ser de gairebé del 40%. Un cop finalitzat aquest procés participatiu, l’equip d’arquitectes dissenyarà, ara, aquest nou skatepark, que ocuparà una parcel·la de 1.800 m2. Segons la tinenta d’alcalde, després tornaran a presentar la proposta als joves de la ciutat perquè la validin.

Aquesta instal·lació formarà part d’una zona més àmplia, amb una superfície d’uns 25.000 m2, que l’Ajuntament transformarà en un espai amb jocs singulars i elements paisatgístics atractius que combinin joc, natura i esport per a un públic familiar.

tornar_radioIgualada