icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Moixiganguers, a màxims per la diada de la Festa Major d’Igualada de diumenge “portarem a plaça el 3d9f”

La Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d’Igualada completen el cartell de la diada castellera de Festa Major. Aquesta setmana s’ha presentat, de manera oficial, les tres colles que el diumenge dia 27 d’agost protagonitzaran la Diada Castellera de la Festa Major de Sant Bartomeu a la ciutat d’Igualada. En aquesta ocasió es repeteix el cartell de l’edició del 2022 amb la presència de la colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus, que estaran acompanyats de la colla local dels Moixiganguers d’Igualada.

Les dues colles visitants mantenen una molt bona relació amb els morats, i per tant són colles convidades habituals a la ciutat d’Igualada per la Festa Major.  

El cap de colla dels Moixiganguers, Jordi Moreno, va anunciar que “per la diada d’aquest diumenge portarem a plaça el 3d9f. Mai he avançat els castells que durem a plaça per Festa Major, però aquesta vegada crec que la colla es mereix saber que el durem a plaça. Les sensacions que tenim som bones, els dos 3 de 8 de les dues darreres actuacions ens fan pensar que estem en bona predisposició per assolir el 3d9f”.

Per la seva part els caps de colla dels Joves Xiquets de Valls i dels Xiquets de Reus, Edu Toda i Oriol Ciurana, van qualificar la d’Igualada com una actuació important dins del calendari de castells, i es van mostrar agraïts per la confiança dispositada en ells de cara la diada de diumenge.

Per seguir la jornada castellera, des de plaça, a través dels micròfons de Ràdio Igualada 

L’emissora municipal emetrà en directe la jornada castellera d’aquest diumenge amb un programa, en directe, des d’un quart d’una del migdia, i fins que finalitzi l’actuació. Ràdio Igualada comptarà amb els comentaris del periodista Efren García i d’Iruna Rigau que va ser la primera cap de colla dels Marrecs de Salt. 

Tots aquells i aquelles que vinguin a veure la jornada castellera des de la Plaça de l’Ajuntament podran seguir la transmissió de Ràdio Igualada a través del 103.2 FM.  

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada