icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Moixiganguers d’ #Igualada programen un calendari espectacular per la temporada 2020

Els morats han tancat les actuacions per aquesta nova campanya de castells en el que és la temporada del 25è aniversari de la colla. L’equip de calendari ha tancat sortides tant importants com Tarragona, Lleida, Terrassa, Valls, Vilafranca, Reus, Sabadell i Sant Cugat. Coincidint amb el 25è aniversari els Moixiganguers també han tancat una sortida a Londres. També cal destacar les diferents actuacions que els morats faran a la ciutat d’Igualada.

Aquest proper diumenge els morats tenen la primera actuació de l’any a Montmaneu per participar a la Fira de la Caldera, amb l’objectiu de començar a rodar castells de 7 pisos.

Divendres passat es va donar el tret de sortida a la nova temporada. Prop de 150 castellers van participar d’aquest inici de temporada amb un assaig intens on ja es van poder veure mostres del treball fet durant la pre-temporada i de l’ambició amb la qual la colla, dirigida novament per Jordi Moreno, vol afrontar un any doblement especial per la celebració del 25è Aniversari de la Colla i per la participació per primera vegada a la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona ( reservada a les 12 millors colles del món casteller). L’objectiu torna a ser assolir castells de 9 i mantenir i ampliar la gamma alta de 8 ( treballant estructures com el 5 de 8, 4 de 8 amb l’agulla o 7 de 8).

tornar_radioIgualada