icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada demanen el màxim suport dels igualadins per afrontar amb èxit el concurs de Tarragona

Aquest proper cap de setmana la colla dels morats participarà a la vint-i-cinquena edició d’aquest certamen bianual, un dels esdeveniments més importants del món casteller. Els Moixiganguers participaran a la jornada del dissabte 4 d’octubre, al costat de quinze colles més, i diumenge hi seran les dotze millors colles castelleres del moment. Per fer partícips d’aquesta cita tota la gent d’Igualada i comarca la colla igualadina ha posat en marxa la campanya “Moixiganguers, amb tu, molt més!”, que vol assolir la participació de 400 persones. La colla convida a tothom a assistir als assajos d’aquesta setmana, que es faran dimecres de vuit del vespre a dotze de la nit i divendres de deu a dotze de la nit. A més també ofereix autobús, samarreta i menjar a tots els que vulguin acompanyar-los dissabte a Tarragona.
El cap de colla dels Moixiganguers d’Igualada, Jordi Moreno, ha explicat que els castells que volen assolir en aquest concurs són el 4 de 8, la torre de 8 i el 3 de 8.   Per tal d’afrontar amb èxit aquesta jornada castellera, Moreno demana el màxim d’implicació dels igualadins i anoiencs.
Els interessats a assistir dissabte al concurs de Tarragona poden inscriure’s als assajos dels Moixiganguers, o bé trucant al 669-300-269, o enviant un correu electrònic a moixiganguers@moixiganguers.cat.

tornar_radioIgualada