icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada es preparen per a una nova actuació aquest proper cap de setmana

Després de l’espectacular diada de diumenge passat a la Plaça de l’Ajuntament, els Moixiganguers actuaran aquest dissabte a la tarda a la diada dels Xiquets Reus que se celebrarà a la Plaça del Mercadal. A part de la colla reusenca, també els acompanyaran els Castellers de la Vila de Gràcia.

Diumenge passat, a la diada de la colla, els morats van descarregar el seu primer castell de 8 de la represa, el 4 de 8, la torre de 7 i el 7 de 7. Els igualadins van actuar juntament amb els Xiquets de Reus, que van oferir el 2, 3 i 4 de 7 i amb els Castellers de Vilafranca, que van fer el 4 de 8, la torre de 7 i van estrenar el 3 de 8.

Després d’una aturada de 15 mesos per culpa de la pandèmia els morats van tornar a assajar el mes de maig en grups reduïts de 25 persones i van fer la primera actuació, de forma simbòlica, durant la Festa Major.

Actualment l’única restricció que queda vigent per al món casteller és l’ús de la mascareta i, per tant, ja no hi ha cap limitació pel que fa a participants a la pinya i als assajos.

tornar_radioIgualada