icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada fan la millor actuació de la seva història per la Diada Castellera de Festa Major.

2 de 8 amb folre, 5 de 8 i 4 de 8 descarregats i el pilar de 6 carregat. Aquesta ha estat la l’actuació que van completar els Moixiganguers d’Igualada en la diada castellera de Festa Major. Aquesta tripleta de vuit i el pilar de 6, el primer que han carregat mai, van protagonitzar la millor actuació de la història de la colla igualadina.

Els morats, envoltats per tota la Plaça de l’Ajuntament, van descarregar per segona vegada en la seva història el seu castell més complicat, el 5 de 8 en segona ronda. La torre de 8 amb folre, un altre dels castells més complicats que han descarregat mai també es va tirar endavant amb èxit i en tercera ronda van descarregar el 4 de 8. Els Moixiganguers van completar l’actuació amb el primer pilar de 6 carregat de la seva història.

Els Moixiganguers d’Igualada van estar acompanyats, en aquesta diada de Festa Major a la Plaça de l’Ajuntament de la ciutat,  per la colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus. La Joves va completar un 3 de 9 amb folre, un 4 de 9 amb folre, un 5 de 8 i el pilar de 6. La colla vallenca va ser protagonista també en l’inici de la jornada, ja que es va  descobrir una placa commemorant el primer castell de 9 descarregat a la Plaça de l’Ajuntament que els de Valls van aconseguir l’any passat.

Per la seva banda, els reusencs han completat la seva actuació amb un 3 de 8, un 2 de 8 amb folre i un 4 de 8.

tornar_radioIgualada