icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada fan una valoració molt positiva del seu inici de temporada

Els morats han encetat una temporada castellera molt exigent. I ho han fet amb grans actuacions i estrenes incloses.

A finals del mes de març, van celebrar la Diada de les Cotxeres, la primera actuació de l’any dels Moixiganguers a Igualada. En aquesta Diada, els morats van culminar el primer castell de 8 de la temporada.

El cap de colla dels Moixiganguers d’Igualada, Jordi Moreno, assegura que van celebrar molt quan a la tercera ronda de la Diada van aconseguir aquest 4 de 8, després de descarregar també el 7 de 7, un castell que era el primer cop que veiem a plaça per part dels morats.

Per preparar la temporada, la colla va desplaçar-se al País Valencià. L’estada va ser molt profitosa, els va servir per assajar força, i alhora fomentar la cohesió interna. Van desplaçar-se més de cent persones cap al sud, demostrant que la massa social de la colla continua sent potent.

Aquesta temporada l’han començat amb alguns canvis i amb moltes ganes. I és per això que la colla pretén no abaixar el nivell i seguir amb assajos exigents.

La propera actuació dels Moixiganguers d’Igualada a la ciutat serà a la Diada d’Aniversari, el pròxim diumenge 24 d’abril.

tornar_radioIgualada