icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada premiats com a colla de la temporada 2018

La Nit dels Castells, que es va celebrar aquest dissabte a Valls, va reconèixer la trajectòria dels igualadins, per partida doble. D’una banda, els Moixiganguers van rebre el premi a colla de la temporada 2018 i, de l’altra, van recollir també un dels tres premis Baròmetre per haver-se estrenat amb els castells de nou pisos. El premi colla de la temporada el decideixen les formacions que han assolit castells superiors al 3 de 9 amb folre el darrer any. Com a jurat van valorar la trajectòria recent dels Moixiganguers i els castells assolits, especialment el 3 de 9 amb folre descarregat a la primera i el manteniment del 5 de 8 que van estrenar l’any 2017.
El cap de colla dels igualadins, Jordi Moreno, va recollir el premi de mans de l’alcalde de Valls, Albert Batet, i del conseller d’Educació, Josep Bargalló.
La Nit de Castells l’impulsa des de fa 13 anys la Revista Castells i premia les millors colles de l’any. L’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Valls i TAC 12 i s’hi lliuren fins a deu premis.

tornar_radioIgualada