icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Moixiganguers d’#Igualada volen fer una tripleta de 8 per la Festa Major i no descarten el 4 de 9 amb folre

La colla igualadina està preparant com sempre una actuació de màxims per l’exhibició castellera de diumenge al migdia, a la plaça de l’Ajuntament. De moment l’objectiu passa per aconseguir la tripleta –formada pel 3 i el 4 de 8 i la torre de 8 amb folre- que aquest any només han pogut completar en una ocasió. Els morats, però, estan assajant també al llarg d’aquests dies el 4 de 9 amb folre. Un castell que no han fet encara mai i que si als assajos anés molt bé no descartarien portar-lo diumenge a plaça.

Els Moixiganguers d’Igualada actuaran diumenge, a partir d’1/4 d’una del migdia, acompanyats de la Colla Joves Xiquets de Valls i dels Capgrossos de Mataró. El sots cap de la colla mataronina, David Minguillón, explica que les seves intencions passen per fer algun castell de 8 i algun de la gamma alta de 7. Per la seva part la colla vallenca vol portar a plaça, diumenge, segons un dels seus representants Eduard Toda, com a mínim un castell de 9 –el 3 de 9 amb folre- i, segons com vagin els assajos, no descarten acompanyar-lo del 4 de 9 amb folre.

Finalment, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha animat la ciutadania a fer costat als Moixiganguers d’Igualada, tant als assajos com a l’actuació de diumenge. L’exhibició castellera de diumenge es podrà seguir, com és habitual, en directe per Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada